CategorieŽn en subcategorieŽn
Zoek de beste categorie en subcategorie voor uw zoekertje. Op die manier heb je het meeste kans dat uw zoekertje snel gevonden wordt. Indien je zoekertje in meerdere categorie√ęn past, dan mag u het in elk van die categorie√ęn plaatsen. Het is echter niet toegestaan om hetzelfde zoekertje in de zelfde categorie terug te plaatsen. Wij voorzien de mogelijkheid om zoekertjes terug bovenaan de lijst te zetten. Indien u geen categorie vindt die past bij uw zoekertje, plaats het zoekertje dan bij diversen en doe een email naar onderstaand email adres. Wij bekijken het dan en voegen eventueel een categorie of subcategorie toe. Op uw vraag kunnen we uw zoekertje daar dan ook meteen inzetten.
 De inhoud van uw zoekertje
Beschrijf in het kort uw aangeboden artikel. Te lange teksten worden vanzelf door ons ingekort. Bovendien heeft niemand zin in het lezen van een omschrijving van 2 bladzijdes...
 Foto
Het spreekt voor zich dat de foto overeenkomt met het aangeboden artikel. Zorg voor duidelijke foto’s. Het verkleinen naar webformaat nemen wij voor onze rekening. Het toegezonden bestand mag echter niet groter zijn dan 2Mb. Wij aanvraaden foto's van het type jpg en gif.
 Tekst
Zoekertjes met aanstootgevende teksten, of discriminerende inhoud, worden door ons meteen verwijderd.
 Zoektermen
U mag enkel woorden gebruiken die van toepassing zijn op uw zoekertje. Veelgebruikte zoekwoorden opnemen in uw tekst is niet toegestaan.
 Niet toegelaten advertenties
Volgende zoekertjes zijn niet toegestaan: Aanstootgevende artikels, drugs, pornografisch materiaal, in het algemeen produkten die verboden zijn met de Belgische wetgeving. Voor erotisch getinte advertenties hebben wij een speciale categorie, die beveiligd is door een waarschuwing 18+.
 Eigendommen
In principe zijn al de foto's en teksten eigendom van 123zoekertjes.be. Het kopi√ęren van deze foto's of teksten zonder toestemming van 123zoekertjes.be en de eigenaar van de advertentie is strafbaar.

Het rustieke leven
Groendak info
Pottenpers kopen